Šport > Nogomet
22703 ogledov

Ronaldo ima na mizi nesramno bogato ponudbo

Cristiano Ronaldo Epa
Petkratni dobitnik zlate žoge se bo novemu klubu pridružil kot prost nogometaš.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je ta čas brez kluba, bi lahko kariero nadaljeval v Saudovi Arabiji. Kot poročajo mediji, naj bi 37-letni Ronaldo prejel večmilijonsko ponudbo savdskega kluba Al-Nasr.

Savdski klub portugalskemu veteranu, ki ta čas nastopa na mundialu v Katarju, ponuja triletno pogodbo v skupni vrednosti 225 milijonov ameriških dolarjev (približno 216 milijonov evrov), je danes poročala ameriška televizija CBS Sports.

Če bo ponudbo sprejel, bo Ronaldo samo s plačo zaslužil 75 milijonov evrov na leto.

Al-Nasr je eden najbogatejših nogometnih klubov na svetu. Nogometni kolektiv iz Riada je prav tako eden najuspešnejših klubov v državi s 27 lovorikami v vseh tekmovanjih.

99. minuta Šport Ronaldu se je od šoka stemnilo pred očmi

Pozitivna novica za savdski klub je tudi ta, da bi lahko podpisal pogodbo  s Portugalcem kot prostim igralcem.

Malo pred prvo tekmo Portugalske na svetovnem prvenstvu proti Gani je namreč Ronaldov klub Manchester United sporočil, da je prekinil pogodbo z Ronaldom, potem ko je slednji v intervjuju za TalkTV ostro kritiziral klub.

Ronaldo je sicer za zdaj svojo prihodnost pustil odprto. Ta čas se s Portugalci pripravlja na drugo skupinsko tekmo SP proti Urugvaju v ponedeljek.

Cristiano Ronaldo v karieri igral za Sporting, Manchester United, Real Madrid in Juventus.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.