Šport > Nogomet
93 ogledov

Ronaldo ima tri sinove

ronaldo santos Žurnal24 main
Cristiano Ronaldo je po porazu v polfinalu pokala konfederacij potrdil, da je postal oče dvojčkov in ima po novem tri sinove. Portugalec je odpovedal nastop na tekmi za tretje mesto.

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je odpovedal nastop na tekmi za bron pokala konfederacij, saj bo odpotoval domov, kjer bo spoznal nova člana njegove družine.

"Za Portugalsko sem v tem polfinalu dal vse, svoje telo in dušo, čeprav sem vedel, da sta bila rojena moja sinova. Predsednik portugalske zveze in selektor sta se pokazala v takšni luči s svojim ravnanjem, kar se me je zelo dotaknilo in kar ne bom nikoli pozabil. Tako zelo sem vesel, da bom lahko končno prvič skupaj z mojimi otroci," je v čustvenem pismu svojim sledilcem na Facebooku sporočil Ronaldo.

Dvaintridesetletni nogometaš ima zdaj že tri otroke. Cristiano Ronaldo ml., ki se je rodil leta 2010, je namreč dobil še dva bratca. Dvojčka sta bila rojena 8. junija s pomočjo nadomestne matere v Združenih držav Amerike.

Florentino Pérez Cristiano Ronaldo | Avtor: EPA EPA
Portugalski mediji so pred dvema tednoma poročali, da sta se Ronaldu rodila fantek in punčka, vendar so se navedbe izkazale za neresnične, saj je dobil dva sinova.

Zelena luč za predčasen odhod

Portugalci, aktualni evropski prvaki, so v polfinalu pokala konfederacij po streljanju 11-metrovk izgubili proti Čilu in se bodo za bron pomerili s poraženko obračuna med Nemčijo in Mehiko. Selektor Fernando Santos na tekmi ne bo mogel računati na prvega zvezdnika, ki se je predčasno vrnil domov.

Ronaldo je bil v zadnjem času deležen veliko pozornosti zaradi domnevne utaje davkov v višini 14,7 milijona evrov. Obtožbe španskih medijev naj bi ga tako razjezile, da je celo resno razmišljal o odhodu iz Real Madrida, vendar naj bi si premislil po tem, ko mu je predsednik kluba Florentino Pérez javno stopil v bran.

Portugalec vztraja, da je nedolžen, pred sodnika pa bo stopil 31. julija.

Komentarjev 1
  • Avatar olor
    olor 14:37 29.junij 2017.

    Seveda da je nedolžen, je že kdo od takšnih in drugačnih revežev bil kdo kriv? Mogoče tisti, ki je v trgovini ukradel klobaso, ki si je drugače ne more privoščiti.