Šport > Nogomet
12 ogledov

Ronaldo in Benítez sklenila pakt

cristiano ronaldo rafael benitez EPA
Cristiano Ronaldo in Rafael Benítez sta sklenila mirovni pakt, poroča katalonski Sport, dokler portugalski napadalec ne najde novega kluba.

Odnos Cristiana Ronalda in Rafaela Beníteza je vse od odhoda Carla Ancelottija pereča tema v Madridu, od koder vseskozi prihajajo informacije, da naslednik italijanskega stratega in prvi zvezdnik kluba nista v najboljših odnosih.

Prve razpoke so se pričele kazati že na pripravljalni turneji v Avstraliji, kjer je bil Ronaldo nezadovoljen s trenerskimi metodami španskega stratega, po neuradnih podatkih pa naj bi bil portugalski reprezentant odločen, da po koncu sezone zapusti Real Madrid.

Tako Ronaldo kot Benítez se v pogovorih z mediji izogibata presežnikov, ko gre za primerjavo z drugimi nogometaši oziroma trenerji. Še posebej Ronaldo, ki nikoli ni skoparil s pohvalami na račun Ancelottija, je precej skromen, ko beseda nanese na Beníteza.

Španski strateg se je sprva izognil vprašanju, kdo je najboljši nogometaš na svetu in Ronalda označil le za ''enega najboljših'', po dveh izjemnih predstavah v La Ligi in Ligi prvakov pa je popustil in dejal, da ni nobenega dvoma o tem, da je Ronaldo res najboljši nogometaš na svetu. Portugalec mu usluge (še) ni vrnil.

Katalonski Sport poroča, da sta se Ronaldo in Benítez dogovorila za mirovni pakt, dokler agent Jorge Mendes nogometašu ne bo našel novega kluba. Sport poroča, da se Ronaldov cikel v dresu kraljevega kluba končuje, zato bo poskušal Mendes ob koncu sezone zanj iztržiti novo megalomansko odškodnino, ki bi Realu več kot povrnila dobrih 90 milijonov vredno investicijo iz leta 2009.

Med najresnejšimi kandidati, ki so pripravljeni za Ronalda odšteti vrtoglavo vsoto denarja, sta Paris Saint-Germain in Manchester United.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.