Šport > Nogomet
32 ogledov

Ronaldo in Messi si lahko pomahata

messi ronaldo EPA
Kamorkoli gresta, sta Cristiano Ronaldo in Lionel Messi neločljivo povezana.

Najboljša nogometaša na svetu si po koncu naporne reprezentančne akcije nabirata novih moči pred začetkom klubske sezone. Tako zvezdnik Barcelone kot prvi mož madridskega Reala sta se na oddih odpravila na Ibizo, otok v Sredozemskem morju, ki je približno 80 kilometrov oddaljen od španske obale.

Nogometaša, ki se že vrsto leto potegujeta za naziv najboljšega na svetu, tudi med dopustom ne moreta pobegniti eden drugemu. Messija in Ronalda namreč loči le nekaj korakov, saj sta njuni jahti v pristanišču španskega otoka oddaljeni pičlih 20 metrov.

Na spletu so se že pojavila ugibanja, ali zvezdnika španske La Lige skupaj preživljata dopust, kar pa se zdi malo verjetno. Ronaldo, ki okreva po poškodbi kolena, se je na dopust odpravil v krogu širše družine, medtem ko Messi v oddihu uživa v družbi svoje žene Antonelle Roccuzzo, otrok in prijateljev.

Španski mediji poročajo, da si baterije pred začetkom nove sezone na Ibizi polnijo tudi Zinedine Zidane, Alvaro Morata, Koke, Lucas Vazquez in Jordi Alba.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.