Šport > Nogomet
43 ogledov

Ronaldo in navijači spet na bojni nogi

cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Real Madrid je s parado zadetkov prepričljivo ugnal Rayo Vallecano (10:2), a v 12. minuti tekme je bilo vzdušje na tribuni vse prej kot pozitivno. Navijače je poskušal utišati Cristiano Ronaldo.

Madridski Real je na zadnji ligaški tekmi napolnil mrežo Raya Vallecana, čeprav je po dobrih desetih minutah tekme kazalo, da se galaktikom obeta nov poraz. Mrežo gostov je v tretji minuti načel Danilo, nato pa sta Antonio Amaya in Jozabed poskrbela za začasno vodstvo Vallecana. 

Drugi zadetek je tako razhudil domače navijače, da so pričeli žvižgati svojim nogometašem. To ni bilo pogodu Cristianu Ronaldu, ki je stekel proti tribuni Realovih podpornikov in navijačem gestikuliral, da njihovo početje ni na mestu. Marcelo ga je poskušal pred tem umiriti, vendar se Portugalec ni dal prepričati.

V nadaljevanju tekme je z dvema goloma Realu pomagal do visoke zmage, h kateri je s štirimi zadetki največ pripomogel Gareth Bale, tri pa je dodal francoski napadalec Karim Benzema.

''Navijači so v določenih trenutkih tekme nezadovoljni, zato moramo njihovo mnenje spremeniti z zmagami in goli,'' je nezadovoljstvo madridskega občinstva komentiral Rafael Benítez. ''Po vodstvu z 1:0 nismo igrali dobro, a šlo je za kratkotrajen padec koncentracije. V nadaljevanju smo naredili, kar smo morali,'' je dodal Španec.

Z Ronaldom se je strinjal tudi branilec Sergio Ramos. ''Ko smo najbolj potrebovali njihovo podporo, so nam žvižgali. V takšnih trenutkih bi cenili njihovo podporo. Gledalci imajo pravico navijati ali žvigati, igralci pa imajo pravico pokazati svoja čustva. Ronaldo je vedno iskren in pokaže to, kar čuti,'' je povedal Ramos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.