Šport > Nogomet
32 ogledov

Ronaldo: Kmalu!

cristiano ronaldo EPA
Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo bo kmalu nared za vrnitev na nogometne zelenice, če gre verjeti njegovi objavi na družabnih omrežjih.

Portugalski reprezentant Cristiano Ronaldo bo kmalu nared za vrnitev v ekipo madridskega Reala. Trikratni dobitnik zlate žoge je uspešno saniral poškodbo kolena, ki jo je utrpel v finalu evropskega prvenstva.

Ronaldo je svoje številne navijače razveselil z objavo na družabnih omrežjih, kjer je objavil fotografijo s treninga in pripisal: ''Kmalu!'' Po najbolj črnih napovedih bi lahko 31-letnik počival tudi do pet mesecev, vendar vse kaže na to, da bo dva meseca po zmagi v finalu evropskega prvenstva spet na voljo Zinedinu Zidanu.

Ronaldo je zaradi poškodbe izpustil ligaški tekmi z Real Sociedadom in Celto de Vigo. Poleg tega je manjkal tudi na obeh reprezentančnih akcijah proti Gibraltarju in Švici.

Španska La Liga se po reprezentančnem premoru nadaljuje prihodnji konec tedna. Aktualni prvaki iz Barcelone bodo gostili Deportivo Alaves, Real Madrid pa Osasuno.

 

Soon

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Sep 2, 2016 at 4:36am PDT

 

Face

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Sep 2, 2016 at 7:24am PDT

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.