Šport > Nogomet
23 ogledov

Ronaldo: "Mislite, da me brigajo kritike Mourinha?"

(Portugalska - Rusija) Reuters
Cristiano Ronaldo je po petkovi zmagi Portugalske nad Rusijo v Lizboni dejal, da je prepričan v to, da se bo s svojim klubom dogovoril o podaljšanju sodelovanja. Odhod Portugalca iz Real Madrida je že dalj časa ena glavnih tem španskih medijev, saj Ronaldo že več mesecev zavlačuje s pogovori o novi pogodbi, ki se mu izteče leta 2015.

"Dobro sem, miren, ne skrbi me. Vem, da se bomo dogovorili," je po zmagi v Lizboni povedal Cristiano Ronaldo, čigar prihodnost pri Real Madridu je pod vprašajem vse od javnega izraza "žalosti" na začetku sezone.

Medijsko ofenzivo je v zadnjih tednih začel tudi predsednik kluba Florentino Pérez, ki je dejal, da so Ronaldove sanje "upokojitev v Madridu", podpis nove pogodbe pa naj bi bil zdaj že res zelo blizu.

Portugalske kolege je v Lizboni zanimala tudi Ronaldova reakcija na nedavne kritike Joséja Mourinha, ki je v enem poslovilnih intervjujev za špansko televizijo dejal, da njegov nekdanji varovanec in rojak ni dobro sprejel taktičnih kritik.

"Res mislite, da me brigajo te stvari? Skrbi me reprezentanca, to je pomembno zame. Mnenja drugih ..." je v smehu dejal Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.