Šport > Nogomet
52 ogledov

Ronaldo mlajši očetu pokazal sredinec

Cristiano Ronaldo mlajši, sredinec Youtube
Medtem ko je oče Cristiano Ronaldo prejel četrto zlato kopačko v svoji karieri, je bil Cristiano mlajši, že nekoliko naveličan in z gesto pokazal, kaj si misli o celotni zadevi.

Petletni sin portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda očitno ni tako navdušen nad zvezdništvom, kot njegov oče. Več kot očitno je Cristiano mlajši že sit javnih nastopov in dolgih govorov svojega očeta.

Med proslavo ob predaji zlate kopačke za najboljšega evropskega strelca v Madridu je tako mladi Ronaldo očetu, ki je dajal izjavo na odru, pokazal sredinec.

Ronaldo je v tem trenutku povedal, da brez družine in prijateljev ne bi mogel praznovati takih uspehov. Kamera je zato pokazala sina nogometaša, ki je očetu pokazal sredinec. Član družine Portugalca je hitro prejel za roko petletnika in skril prst.

Ronaldo, ki je očitno videl gesto svojega sina, je kratko pogledal v tla, a ga dejanje ni zmedlo. Vprašanje pa je,k aj je rekel sinu po proslavi.

Pred nekaj dnevi je na spletu že zaokrožil posnetek, ki je kazal Ronalda, kako nekoliko jezno in frustrirano reagira, ker njegov sin ni znal pravilno izgovoriti svojega celotnega imena. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.