Šport > Nogomet
7 ogledov

Ronaldo načrtuje svoj povratek

Ronaldo_okej_AFP Žurnal24 main
Brazilski nogometaš Ronaldo, ki je trenutno še poškodovan v dveh ali treh mesecih načrtuje svoj povratek na nogometne zelenice. Kariero naj bi nadaljeval v Angliji ali Franciji.
 
 

Do nogometa čutim tako strast in ljubezen, da sem pripravljen narediti vse, da se vrnem.

Ronaldo

 
Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldo je v pogovoru za francoski časnik L'Equipe izjavil, da povratek na nogometne zelenice načrtuje čez dva ali tri meseca. Enaintridesetletni Brazilec je še povedal, da okrevanje po februarski operaciji kolena poteka zelo dobro: "Trpim, ampak me moj zdravstveni napredek navdaja z optimizmom. Skoraj zagotovo se bom na igrišča vrnil čez dva ali tri mesece, saj je koleno v čedalje boljšem stanju," je za francoski športni častnik o svojem povratku spregovoril Ronaldo, ki pa ni skrival niti svoje načrte o novem klubu: "Obstajajo velike možnosti, da svojo kariero nadaljujem pri Manchester Cityju, saj je moja pogodba z Milanom prenehala veljati po lanski sezoni in sem zdaj prost igralec."

Ronaldo je imel v karieri kar nekaj podobnih trenutkov. © AFP

 
Vodstvo omenjenega kluba, člana angleške elitne lige, je v prav tako potrdilo novico, da se je v preteklosti resno pogovarjalo z Ronaldom, a obenem tudi zanikalo morebitni prihod Brazilca. Viri blizu kluba poročajo, da je zanimanje lastnikov Manchester Cityja močno upadlo, potem ko so na začetku meseca sklenili dogovor z drugim brazilskim napadalcem Robinhom , ki je na Otok prišel za angleške razmere rekordnih 40 milijonov evrov. Ronaldo pa je povedal tudi, da s svojim zadnjim klubom italijanskim AC Milanom v zadnjem času ni bil v kontaktu. Omenil pa je, da bi lahko kariero nadaljeval tudi v Franciji , točneje v Paris St. Germainu : "Še nikoli nisem igral v Franciji toda želim si, da bi. Ljubim Pariz, kjer imam tudi stanovanje. PSG ima zasnovan dober projekt. Imajo ekipo, ki je zmožna osvajati naslove."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.