Šport > Nogomet
26 ogledov

Ronaldo navija za Inter

Cristiano_Ronaldo_EPA - main Žurnal24 main
Nogometaš Reala iz Madrida Cristiano Ronaldo bo na nocojšnji tekmi polfinala Lige prvakov med Barcelono in Interjem navijal za italijansko moštvo.

Najboljši nogometaš leta 2008, Portugalec Ronaldo bo na povratni tekmi polfinala Lige prvakov med Barcelono in Interjem držal pesti za četo rojaka Joseja Mourinha, ki na Camp Nou prihaja s prednostjo 3:1 s prve tekme v Milanu.

"Upam, da bo Barcelona izgubila, saj sem nogometaš Reala. Gledano s psihološkega stališča bi bilo za nas boljše, da zmaga Inter. Zagotovo bo to velika tekma, težka za obe moštvi, saj Barcelona lovi zaostanek dveh zadetkov, Inter pa brani prednost. Težko je reči, kdo bo zmagal in se uvrstil v finale, sam pa upam v uspeh Interja," je dejal zvezdnik Reala iz Madrida, ki v bitki za naslov španskega prvaka štiri kroge pred koncem prvenstva le za točko zaostaja za večnim tekmecem Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.