Šport > Nogomet
25 ogledov

Ronaldo ne želi govoriti z Benitezom

cristiano ronaldo rafael benitez EPA
Čeprav naj bi se trener Real Madrida Rafael Benitez in zvezdnik ekipe Cristiano Ronaldo po začetnih težavah v odnosu pobotala, naj bi se razmere sedaj spet poslabšale.

Za Real Madrid se je nova sezona šele začela, a naj bi bile težave v medsebojnem odnosu med novim trenerjem Rafaelom Benitezom in zvezdniki ekipe iz Madrida vedno hujše. Potem ko sta se javno spopadla Benetiz in najboljši strelec španskega prvenstva Karim Benzema, je sedaj prišlo na dan več podrobnosti o sporu med Benitezem in Ronaldom.

Španski mediji poročajo, da se Benitez in Ronaldo ne pogovarjati vse odkar je trener na novinarsko vprašanje odgovoril, da je Ronaldo "le eden od najboljših igralcev", ne pa najboljši.

Izjava naj bi močno prizadela Ronalda in mu tega ne želi oprostiti. Tudi na novinarska vprašanja o Benitezu Ronaldo le nerado odgovarja, ko nima druga izbire, pa je odgovor kratek in hladen.

Vse odkar je Benitez prevzel vodstvo "belega baleta" je prišlo med trenerjem in zvezdniki ekipe do nesoglasij. Sergio Ramos, Benzema, James Rodriguez in Ronaldo naj bi bili nezadovoljni tudi s treningi ter taktiko Beniteza, saj jim je vzel veliko igralske svobode. Očitno si bo moral novi trener šele priboriti prvo besedo v ekipi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.