Šport > Nogomet
21 ogledov

Ronaldo ni več sebičen

real ronaldo ajax Reuters
Nekdanji igralec in trener Real Madrida Nemec Bernd Schuster verjame, da je portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo v zadnjem času močno napredoval v igri in predvsem začel igrati bolj moštveno.

Bernd Schuster, eden redkih nogometašev, ki je oblekel tako dres Barcelone kot Real Madrida, je izrekel kup pohvalnih besed na račun Portugalca in zvezdnika belega baleta Cristiana Ronalda, ki se trenutno s Portugalsko pripravlja na kvalifikacijsko srečanje proti Islandiji. Po Nemčevem mnenju naj bi CR7 v zadnjem času postal še boljši vsestranski nogometaš in se predvsem znebil sebičnih navad. Ronaldo je v letošnjem španskem prvenstvu za Real zabil sedem zadetkov na petih srečanjih, a ob tem podelil tudi lepo število podaj. Schuster je ob tem izrazil mnenje, da nekdanji član Manchester Uniteda čuti več odgovornosti do ekipe kot prejšnja leta. "Cristiano je bil zelo sebičen, a se spreminja. Počasi spoznava, da ne prideš daleč, če igraš le zase. V preteklosti je vedno želel biti atraktiven, toda zdaj je bolj moštven igralec. Kakorkoli, sem zelo vesel zanj, saj je bolje pozno kot nikoli. Gre za odličnega igralca," je Schuster dejal za radio Punta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.