Šport > Nogomet
42 ogledov

Ronaldo ostro nad medije in kritike

cristiano ronaldo Profimedias
Cristiano Ronaldo je po osvojitvi naslova španskega prvaka medijem očital nepravično obravnavo ter poslal jasno sporočilo vsem svojim kritikom in nasprotnikom.

Real Madrid je v zadnjem krogu španskega prvenstva premagal Malago (2:0) in si zagotovil 33. naslov španskega prvaka. Po tekmi, s katero je prišel do druge ligaške lovorike s kraljevim klubom, se je razgovoril prvi zvezdnik ekipe Cristiano Ronaldo.

"Ljudje o meni govorijo, kot da sem prestopnik. Nisem svetnik, a prav tako nisem hudič. Ljudje neprestano govorijo o meni, a nimajo pojma. Ne gledam televizije, ker drugače ne bi imel nič od življenja," se je jezil Ronaldo.

"O meni govorijo grdo tako v okviru nogometa kot izven njega. Ko ljudje govorijo o Cristianu, se motijo. Nogometne kritike me ne skrbijo, ker vem, da bodo potihnile, ko bodo enkrat preračunali številke. Ko spregovorim, v rokah držijo kamenje. To mi ni všeč, saj imam družino, mamo, sina, ki morajo to prebirati. Ne počnem neumnosti in ne želim, da se me meče v isti koš s tistimi, ki jih," je povedal 32-letnik, ki je na zadnjih devetih tekmah zabil kar 14 golov. "Ljudje o meni govorijo laži. Mediji pišete o meni, ne da bi vedeli resnico," je dodal portugalski reprezentant.

Galaktiki so se na obračunu z Malago veselili šeste zaporedne ligaške zmage in tako prišli do prve domače lovorike po letu 2012, ko jih je do naslova vodil José Mourinho. "Od samega začetka sezone smo si želeli osvojiti La Ligo. Za nami je najboljša sezona v zadnjih letih," je prepričan portugalski superzvezdnik.

Za Real pa sezona še zdaleč ni končana. V začetku junija ga čaka finale Lige prvakov z Juventusom. "Zavedamo se, da je pred nami težak finale, a najprej moramo uživati v tej zmagi. Po petih letih smo osvojili ligo," je zaključil Ronaldo.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:31 22.maj 2017.

    Priznam, da mi CR7 ni najbolj ljub, ga pa vseeno zelo cenim.Slava pač prinese dobre in slabe strani in s tem se je potrebno sprijazniti. Pred skoraj letom dni sem napisal sledeči zapis:http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/215108/ljubljeni-in-osovrazeni-c-ronaldo-kavc-analiza-xxiv