Šport > Nogomet
20 ogledov

Ronaldo postal menedžer

Ronaldo Žurnal24 main
Potem ko je Ronaldo pred tedni zaključil nogometno kariero, je te dni sporočil, da se podaja v menedžerske vode. Prvi njegov klient je postal nogometaš Reala Ricardo Kaká.

Brazilec je v Săo Paulu pred dnevi odprl menedžersko agencijo, glede na ime, ki si ga je ustvaril v nogometnem svetu, pa si pod svojim okriljem obeta mnogo znanih nogometašev.

Prva Ronaldova stranka je postal njegov rojak Kaká, ki trenutno brani barve madridskega Reala. Poleg Kakája si Brazilec pod svoje okrilje želi zvabiti še dva mlada in perspektivna Brazilca, Neymarja da Silvo, ki trenutno brani barve brazilskega Santosa, in Lucasa Piazona iz Săo Paula.

"Na svetu je trenutno veliko vrhunskih nogometašev, a sprva jih moramo izbrati malo, ker na začetku nismo sposobni zastopati vseh. Neymar in Lucas sta zanimiva, ker sta prihodnost brazilskega nogometa in bi morala igrati na svetovnem prvenstvu v Braziliji leta 2014," je Ronaldo povedal za radio Bandeirante.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.