Šport > Nogomet
32 ogledov

Ronaldo priznal otroka

Ronaldo je v sredo priznal otroka, ki naj bi ga zaplodil še takrat, ko je branil Žurnal24 main
Ronaldo, nekdanji brazilski reprezentant, je v sredo priznal, da je oče petletnega fanta, ki živi v Singapurju.

Leta 2009 je otrokova mati zahtevala test očetovstva, ki bi potrdil, da je odlični brazilski napadalec res oče, v ponedeljek pa je njene trditve potrdil še test DNK.

"Alex je res moj sin. Počutim se kot njegov oče, rezultati testa pa so moje občutke, ko sva se srečala, le še potrdili," je dejal 34-letni član brazilskega Corinthiansa o ponedeljkovem prvem srečanju s sinom.

Michele Umezu, Alexova mati, je Ronalda spoznala leta 2002 v Tokiu. Na tem svetovnem prvenstvu je nekdanji član Real Madrida blestel in z brazilsko reprezentanco osvojil naslov svetovnega prvaka. Znova sta se srečala v Tokiu leta 2004 med nogometno turnejo Reala, takrat pa naj bi Umezujeva zanosila in na Japonskem je nato tudi rodila.

Michele Umezu z Alexom trenutno živi v Singapurju, fant pa ima tudi brazilsko državljanstvo. Ronaldo je sicer oče treh otrok; iz prvega zakona ima 10-letnega Ronalda, s sedanjo ženo pa 21-mesečno Mario Sophio in osemmesečno Mario Alice.

Medtem ko je Ronaldo po petih letih priznal otroka, pa je njegov rojak Kaká kar preko Twitter profila objavil, da pričakuje svojega drugega otroka. ''Z veseljem oznanjam, da je moja prečudovita žena Caroline noseča za drugega najinega otroka. Tokrat bo deklica,'' je objavil Kaká. Njegova žena Caroline pa je dodala, da je že v četrtem mesecu nosečnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.