Šport > Nogomet
21 ogledov

Ronaldo: ''Rad sem Cristiano Ronaldo''

Cristiano Ronaldo je proti Barceloni nekoliko razočaral navijače Real Madrida. ( Žurnal24 main
Za nekatere je angel, za druge hudič. Priljubljen in osovražen. Toda resnica je, da je sam nad seboj navdušen.

''Ti je všeč biti Cristiano Ronaldo?,'' je Portugalca spaševal novinar španske televizije. Nogometaš madridskega Reala mu je z vsem svojim ponosom in smejoč se odvrnil: ''Navdušen sem nad tem, da sem Cristiano Ronaldo.'' Izjava, ki bo med množicami sprožila še več sovraštva ali pa priljubljenosti. A takšen pač Cristano je – za ''dobre'' in ''slabe''. Nogometaš, ki fascinira in ki nikogar ne pusti ravnodušnega. A kot sam pravi, so tudi številne laži, ki krožijo o njem, ''del cene slave''.

''Osvojili bomo špansko prvenstvo''
Medtem ko se številni mediji ukvarjajo z njegovimi izhodi po diskotekah ali pa z bivšimi in sedanjimi dekleti, medtem ko določeni mediji služijo na račun njegovega izklesanega telesa, medtem ko nekateri mediji prodajajo sočne zgodbice o njegovem egu, pa Portugalec razmišlja zgolj o nogometu (vsaj za časa prvenstvene sezone): ''Verjamem v to, da bomo osvojili ligo. Imamo še osem tekem, osem ''finalov'' in želimo slaviti na vseh. Težko bo, a bomo poskusili.'' A naj spomnimo, da so Ronaldo in njegovi soigralci že v osmini finala pred povratno tekmo z Lyonom govorili, da bodo z lahkoto premagali Francoze. A iz tega kruha ni bilo drobtinic.

Ronaldo je v intervjuju za špansko televizijo povedal še, da si v Madridu želi ostati še veliko časa, vse do konca kariere. V tem času bi nekdanji nogometaš Manchestra Uniteda klubu rad dokazal, da je vreden denarja, ki so ga zanj odšteli. No, do sedaj je 94 milijonov evrov upravičil s 24 goli in štirimi podajami na 26 tekmah (tako v španskem prvenstvu kot v Ligi prvakov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.