Šport > Nogomet
4692 ogledov

Ronaldo razkril, kaj bo počel po koncu kariere

Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalski zvezdnik že razmišlja o življenju po nogometu.

Cristiano Ronaldo bo 5. februarja dopolnil 35 let. Kljub precejšnji "kilometrini" pa Portugalec še vedno redno zabija in navdušuje navijače, zdaj že v svoji drugi sezoni pri torinskem Juventusu.

viktorija odincova "Izbrisala sem ga!" Šport Ruska lepotica razkrila vsebino Ronaldovega sporočila

Pred dnevi je na obračunu za italijanski superpokal v savdijskem Riyadhu s "staro damo" klonil proti Laziu (3:1), nato se je še malce zadržal v bližini Perzijskega zaliva. Udeležil se je športne konference v Dubaju in spregovoril za tamkajšnje medije.

"Včasih so igralci pri tridesetih, dvaintridesetih zaključevali kariere, danes igrajo do štiridesetega leta.Še nikoli nisem imel slabe sezone, še vedno sem pripravljen na nove izzive. Še vedno je tu tudi ogromna želja po zmagovanju. Ko bom zaslutil, da telo ne more slediti izzivom na igrišču, se bom upokojil," je o sklepnem delu svoje bogate kariere dejal Ronaldo.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Nato je obelodanil še svoje želje za čase po trenutku, ko bo kopačke obesil na klin: "Šel bom na študij. Želim nadaljevati s šolanjem, ki sem ga zaradi nogometa moral opustiti. Želim se učiti, dobiti odgovore na nekatera vprašanja. Še ena stvar, ki me fascinira, je film. Želim se preizkusiti kot filmski igralec."

Cristiano je v letošnji sezoni italijanske Serie A odigral 14 tekem in na njih zabil deset golov. V formo je prišel ob koncu leta, potem ko so ga na začetku sezone mučile poškodbe.

Cristiano Ronaldo Zastrašujoč podatek Šport Izračunano, kako visoko je skočil Ronaldo pri znamenitem zadetku
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.