Šport > Nogomet
9 ogledov

Ronaldo: Sanje o Realu so končane

Wayne Rooney in Cristiano Ronaldo bosta očitno še nekaj časa skupaj razveseljeva Žurnal24 main
Navijači rdečih vragov imajo velik razlog za veselje. Pred ključnimi tekmami sezone je portugalski as Cristiano Ronaldo obvestil javnost, da ga prestop v Real Madrid ne zanima več.
 

Preberite še ...

Ronaldo: Igral bi za Real

Kraljevi klub je lani poleti na vsak način želel 24-letnega Cristiana Ronalda zvabiti v svoje vrste. Tudi igralec sam ni zanikal stikov, še več, priznal je, da si nekega dne želi zaigrati v Španiji. Takrat je sir Alex Ferguson Portugalca prepričal, da je ostal v Manchestru, govorice o nogometaševem prestopu v Real pa nikoli niso povsem potihnile.

 
 

Zdaj sanjam samo o novem evropskem naslovu z Manchestrom Unitedom. Želim zmagati na finalu v Rimu.

Cristiano Ronaldo

 
Tako je nekdanji Realov predsednik Ramon Calderon pred časom dejal, da je vse pripravljeno za prihod najboljšega igralca na svetu na Santiago Bernabeu po konce te sezone. Zdaj pa se je oglasil Ronaldo in za britanske medije poudaril, da ne razmišlja več o sanjskem prestopu k belemu baletu: "Reala ni več v mojih mislih. Te sanje so mrtve. Zdaj sanjam samo o novem evropskem naslovu z Manchestrom Unitedom. Želim zmagati na finalu v Rimu."  Ronaldo, nepogrešljivi član portugalske izbrane vrste, ima z Unitedom še triletno pogodbo. Vseeno pa je pričakovati še en poskus Reala. Ta naj bi poleti zanj rdečim vragom ponudil 70 milijonov angleških funtov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.