Šport > Nogomet
30 ogledov

Ronaldo se je pokazal v prekrasni luči

ronaldo polina
Cristiano Ronaldo je pred tekmo Portugalske in Rusije poskrbel za nepozabno doživetje invalidne desetletnice in tako znova dokazal, da ima veliko srce.

Desetletni Polini Haeredinovi se je pred začetkom tekme Pokala konfederacij med Portugalsko in Rusijo smejalo do ušes.

Ruska nogometna navdušenka se je namreč na zelenico odpravila v spremstvu zvezdnika Cristiana Ronalda, ki je v slogu pravega šampiona poskrbel, da si bo to edinstveno izkušnjo zapomnila za celo življenje.

Ronaldo je deklico pred odhodom na igrišče vprašal, če želi, da ji pomaga potiskati voziček, vendar ga je zavrnila, saj ga je želela med sprehodom držati za roko.

Portugalski reprezentant, ki je nato dosegel edini gol na tekmi, ji je podaril jopico in poljub, a tudi sam ni ostal praznih rok. Polina mu je podarila zapestnico portugalske reprezentance, katere se je iz srca razveselil.

"Nisem pričakovala, da bo to tako lepa izkušnja. Cristiano Ronaldo je bil izjemen. Podaril mi je svojo jopico in me poljubil za srečo. Doživljala sem neverjetne občutke. Še nikoli v življenju nisem doživela česa takšnega," je povedala 10-letnica in opisala, kako je potekal njen prvi pogovor z aktualnim dobitnikom nagrade za najboljšega nogometaša sveta.

"Rekla sem 'dobrodošel v Moskvi. Vesel sem, da te vidim. Jaz sem Polina'," je dejala mlada nogometna navijačica.

Čustveni trenutek je omogočil projekt v sodelovanju Mednarodne nogometne zveze (Fife) in McDonald'som.

"Priložnost, da mlade navijače iz različnih okolij in z različnimi življenjskimi zgodbami povežemo z nogometom, je zares edinstvena. Fifa stremi k čim boljši izkušnji za vse vpletene in čustveni trenutek, ki smo mu bili priča, je popoln primer teh prizadevanj," je dejal marketinški direktor Fife Jean-Francois Pathy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.