Šport > Nogomet
15 ogledov

Ronaldo se je skrival v prtljažniku

ronaldo Youtube
Portugalski napadalec Cristiano Ronalda naj bi se med zapuščanjem madridske Clinice Ruber skrival v prtljažniku svojega avtomobila.

Superzvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo še vedno ni okreval po poškodbi stegenske mišice, zaradi katere je izpustil zadnjo ligaško tekmo z Rayem Vallecanom in prvi polfinalni obračun Lige prvakov z Manchester Cityjem.
Ronaldo se je včeraj mudil v eni od klinik na obrobju španske prestolnice, saj naj bi bil nezadovoljen z delom klubskega zdravnika, ki je bil deležen glasnih kritik zaradi neuspešnega zdravljenja Sergia Ramosa in Garetha Bala.

Portugalski napadalec si bo v želji po čim hitrejšem okrevanju pomagal z zdravljenjem z matičnimi celicami, a španski mediji poročajo, da terapija bržkone ne bo potekala pod okriljem Realove zdravniške službe.

Ronalda so med obiskom klinike presenetili fotografski objektivi in televizijske kamere, zato je pred odhodom splezal v prtljažnik jeklenega konjička Porsche SUV in tako preprečil, da bi novinarji pridobili njegov bližnji posnetek.

Prvi strelec Real Madrida bo v soboto izpustil ligaško tekmo z Real Sociedadom, v klubu pa upajo, da bo nared za povratni polfinalni obračun z Manchester Cityjem. Ronaldo je prvo tekmo, ki se je končala z neodločenim izidom (0:0), spremljal s tribune, saj ga zaradi bolečin ni bilo v kadru Zinedina Zidana.

''Bolečina je še vedno pristona. Počakal bom na naslednjo tekmo. Če bi bil to finale, bi poskusil,'' je novinarjem pred začetkom torkove tekme zaupal Ronaldo.

O zdravstvenem stanju svojega sina pa je na predstavitvi nove knjige spregovorila tudi nogometaševa mama Dolores Aveiro. ''Dobro je. Ni še stoodstoten, ampak 80. Mislim, da se bo vrnil prihodnji teden,'' je povedala Dolores in se dotaknila še sinove prihodnosti. ''Tukaj je srečen, svojo kariero si želi končati pri Real Madridu.''

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.