Šport > Nogomet
21136 ogledov

Ronaldo spet poskrbel za zgražanje, to mu ne more biti v ponos

Cristiano Ronaldo Print Screen
Frustrirani portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je imel spet težave z obvladovanjem svojih čustev.

Portugalski nogomeni as Cristiano Ronaldo je doživel novo razočaranje v Savdski Arabiji, kjer njegova ekipa ni zmagala že pet zaporednih tekem.

Sinoči je Al Nassr v uvodnem krogu arabskega pokala igral neodločeno z Al Shababom (0:0), po tekmi pa je močno odmevala neprimerna reakcija prvega zvezdnika, ki se ni mogel sprijazniti s sodniško odločitvijo.

Al Nassr je pokalni obračun začel v rezervni postavi, medtem ko je večina zvezdnikov, vključno z Ronaldom, obsedela na klopi. Portugalec je v igro vstopil v 62. minuti in dobrih deset minut kasneje zadel za vodstvo svojega moštva, a je bil zadetek razveljavljen zaradi prepovedanega položaja.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Čeprav je šlo na tesno, je bila sodniška odločitev pravilna, s čimer pa se Ronaldo ni strinjal in besno gestikuliral v vse smeri. Jeza se še dolgo ni polegla, tako da je s pritoževanjem nadaljeval tudi po zadnjem sodniškem pisku.

Njegov gnev je po koncu srečanja občutil tudi snemalec, ki je želel le opraviti svoje delo, pri tem pa nehote izzval Portugalčevo besno reakcijo.

Ronaldo je po koncu srečanja stal ob robu zelenice, kjer se mu je približal snemalec, da bi pridobil posnetek iz neposredne bližine. 

Portugalec je to razumel kot vdor v njegov zasebni prostor, zato je snemalca polil z vodo in ga spodil stran, moškemu pa ni preostalo drugega, kot da ponižno sledi ukazu nogometnega zvezdnika.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.