Šport > Nogomet
11 ogledov

''Ronaldo tega ni najbolje sprejel''

Xavi Messi Getafe Barcelona 700 tekma sedemstota španski pokal Instagram
Nekdanji vezist Barcelone, Xavi Hernández, zavrača očitke, da je bil s svojimi besedami nespoštljiv do zvezdnika Real Madrida, Cristiana Ronalda.

Xavi Hernández vztraja pri svojih besedah o primerjavi med Lionelom Messijem in Cristianom Ronaldom. Vezist katarskega Al Sadda obenem zanika, da je bil s pohvalo na račun nekdanjega kljubskega soigralca nespoštljiv do Ronalda.

''Ronaldo je nogometaš svojega časa,'' je v intervjuju za Cadena SER dejal Xavi. ''Težava je le v tem, da je tu še nekdo drug, ki je v bistvu najboljši nogometaš v zgodovini. Ronaldo je izjemen, toda zame in za vse, ki imajo radi nogomet, z Messijem ni primerjave,'' je dodal 36-letnik.

Ronaldo njegovega mnenja ni najbolje sprejel in nekdanjega španskega reprezentanta zbodel na račun pomanjkanja individualnih priznanj. ''O meni govorijo tisti, ki bi se radi pojavili na naslovnicah. Zakaj bi bilo pomembno, kaj o meni pravi Xavi? On igra kje? V Katarju ali kjerkoli pač. Ne vem. Osvojil je vse, a nikoli Ballon d'Or. Jaz imam tri,'' je zabrusil Portugalec.

Xavi je o verbalnem obračunu z zvezdnikom Real Madrida spregovoril ob imenovanju za ambasadorja španske La Lige. ''Povedal sem svoje mnenje. Messi je najboljši nogometaš na svetu. Najboljši v zgodovini. To je moje mnenje in ljudje, ki imajo radi nogomet, razmišljajo enako kot jaz,'' je ponovil Xavi.

''Videl sem, da Cristiano ni najbolje sprejel, a moje mnenje ostaja enako. Prav tako drži, kar je rekel o zlati žogi. Nisem želel biti nespoštljiv, a moje mnenje se ne bo spremenilo,'' je zatrdil Xavi.

Ob vprašanju, ali je Ronaldo s svojim odgovorom pokazal pomanjkanje spoštovanja do njega, se Xavi ni želel opredeliti. ''Kaj vi mislite?'' je odvrnil.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.