Šport > Nogomet
148 ogledov

Ronaldo uriniral sredi ulice

cristiano ronaldo EPA
V pomanjkanju novic oziroma v času 'kislih kumaric', kot temu radi rečejo, je za mediji dobra vsaka malenkost, še toliko bolj, če je v glavni vlogi za zdaj še najboljši nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo.

Tako je danes dopoldan svetovna javnost izvedela, da je Portugalec med letovanjem na jugu Francije malo potrebo opravil kar sredi ulice. Zvezdnika Reala je s prijatelji zgodaj zjutraj zapustil lokal v mondenem Saint Tropezu, a pred tem pozabil iti na stranišče, zato je moral potrebo opraviti kar sredi ulice.

ronaldo ulica  | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Njegovo dejanje ni ostalo neopaženo; ovekovečili so ga tako 'paparazzi', ki so mu ves čas za petami, kot tudi trije policisti, ki so se nahajali v bližini. Na fotografijah je vidno, da so z njim opravili pogovor, zaenkrat pa še ni znano, ali jim je Ronaldo dejanje odplačal z avtogrami ali evri.

Postavni nogometaš, trikratni dobitnik zlate žoge, ki na leto samo za igranje za Real Madrid dobi 17 milijonov evrov, se v Saint Tropezu odlično zabava. Dan pred 'škandalom s polnim mehurjem' so ga namreč 'paparazzi' ujeli na njegovi jahti. S prijatelji je poplesaval v ritmih divje glasbe ter jih učil zdaj že njegovega tradicionalnega, 'kavbojskega', proslavljanja zadetkov.

Medtem ko se Portugalec zabava, se v njegovem klubu dogajajo precejšnje spremembe. Italijanskega trenerja Carla Ancelottija naj bi v sredo nasledil Španec Rafa Benitez, na pohodu pa so tudi spremembe v igralskem kadru. Po poročanju španskih medijev je trenutno najbolj vroč Iker Casillas; za njegove usluge so potegujejo turški, angleški, italijanski, španski ter francoski klubi.

Komentarjev 2
  • Bigy King 13:26 02.junij 2015.

    Kot, da še nobeden ni tega storil... Lari fari...

  • Janez_53 12:30 02.junij 2015.

    To je popoln dokaz, da ti gora denarja ne more kupiti olike!