Šport > Nogomet
13 ogledov

Ronaldo utišal 'otroka' Barcelone

xavi ronaldo EPA
Portugalski napadalec se je odzval na besede Xavija Hernándeza, ki meni, da se superzvezdnik madridskega Reala ne more primerjati z Lionelom Messijem.

Xavi Hernández, otrok Barcelone, ki je v dresu španskega prvaka odigral več kot 700 tekem, se je v nedavnem intervjuju za Cadeno SER razgovoril o primerjavi med najboljšima nogometašema na svetu - Cristianu Ronaldu in Lionelu Messiju

Nekdanji vezist Barcelone, ki se je lani pridružil katarskemu Al Saddu, je poudaril, kakšno smolo ima Ronaldo, da igra v istem času kot najboljši nogometaš vseh časov.

''Ronaldo je izjemen, toda zame in za vse, ki imajo radi nogomet, z Messijem ni primerjave,'' se je na stran nekdanjega klubskega soigralca postavil Xavi.
Ronaldo se je v tretjem krogu španskega prvenstva uspešno vrnil na nogometne zelenice in prispeval zadetek za zmago proti Osasuni (5:2), s katero so se galaktiki zavihteli na vrh prvenstvene lestvice.

Portugalec se je po tekmi odzval na provokacijo nekdanjega španskega reprezentanta. ''Najbolj iskan nogometaš na spletu sem jaz,'' se je pohvalil 31-letnik, ki prednjači tudi po številu sledilcev na družabnih omrežjih.

''O meni govorijo tisti, ki bi se radi pojavili na naslovnicah. Zakaj bi bilo pomembno, kaj o meni pravi Xavi? On igra kje? V Katarju ali kjerkoli pač. Ne vem. Osvojil je vse, a nikoli Ballon d'Or. Jaz imam tri,'' je dodal Ronaldo.

Real Madrid je z devetimi točkami zasedel vrh ligaške lestvice. S sedmimi točkami sledi Sevilla, po šest pa sta jih zbrala Las Palmas in Barcelona. Atlético Madrid slovenskega reprezentant Jana Oblaka ima po treh tekmah na svojem računu pet točk.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.