Šport > Nogomet
8 ogledov

Ronaldo: V finalu LP Real in Barça

Ronaldo EPA
Legendarni brazilski Ronaldo, ki ima v zadnjem času veliko dela s svetovnim prvenstvom v Braziliji, napoveduje, da se bosta v finalu Lige prvakov srečala velika španska rivala, Real in Barcelona.

Veliki finale letošnje Lige prvakov nas čaka 19. maja v Münchnu na Allianz Areni. Bayern si seveda želi zaigrati v finalu pred svojimi navijači, toda čaka jih vse prej kot lahka naloga. V polfinalu jih čaka letos odlični Real. V drugem polfinalu pa se bosta pomerila stara znanca Chelsea in aktualni prvak Barcelona. Če vprašate Ronalda, ki je v svoji bogati karieri nosil dres obeh španskih gigantov, potem ni dvoma, kdo bo zaigral v prestolnici Bavarske.

"Real in Bayern sta na visoki ravni in ju čaka težka borba za polfinale, toda verjamem, da bo napredoval Real. Španijo pretresa ekonomska kriza, toda Real in Barcelona sta na veliko višji stopnji od drugih evropskih klubov. Finale Lige prvakov bo njihov," je dejal Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.