Šport > Nogomet
14 ogledov

Ronaldo: "Vrata k Barçi so zelo, zelo oddaljena!"

Jose Mourinho je hodil na treningu Reala. Veliko. Youtube
Trenerju madridskega Reala Joséju Mourinhu je kot kaže dobro dela tekma "počitka" v Zagrebu, kjer je dvoboj z Dinamom spremljal iz posebne lože na stadionu. Že na petkovem treningu v Madridu, kjer se je Real pripravljal na gostovanje pri Levanteju, je namreč kar kipel od energije in skrbno nadziral treninga rezervnega moštva in članov. "Z njim smo močnejši," o svojem rojaku pravi Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo je zaradi poškodbe gležnja, ki jo je staknil na sredini tekmi Lige prvakov proti Dinamu Zagreb, še vedno vprašljiv za naslednjo ligaško tekmo Reala Madrida. Portugalec se je kljub vsemu razgovoril o glavnem Portugalcu v klubu, trenerju Joséju Mourinhu, pod čigar vodstvom je v lanski sezoni osvojil prvo lovoriko pri kraljevem klubu, kmalu pa naj bi sledile nove:

"Močnejši smo s Joséjem Mourinhom, o tem ni dvoma," je Ronaldo povedal za TVI. "Je tak trener, kakršen je. Njegov življenjepis in vse ostalo govorita sama zase. Kjerkoli je bil, je osvajal reči. Zelo sem vesel, da lahko delam z njim. Je zelo dober trener, eden najboljših na svetu in najbolj si želim, da bi pod Mourinhom osvajal lovorike. Klub kot Real Madrid ne more preživeti toliko časa brez zmage v pomembnih tekmovanjih, kot sta Liga prvakov in La Liga. Prepričan sem, da se bo to letos spremenilo. Smo na dobri poti, začeli smo dobri, pa da vidimo, kaj nam pripravlja prihodnost."

Ronaldo pred kratkim ni želel zavrniti možnosti, da bi lahko kdaj igral v ruski ligi, tudi tokrat pa si je pustil odprta prav vsa vrata, tudi v Barcelono: "Če kdaj zamenjam klub, bi bila vrata k Barceloni zelo, zelo oddaljena. Ostala vrata bi bila veliko bolj blizu odprtih. Ampak trenutno sem zelo srečen. Kot sem rekel že prej, če bi bi moral podpisati pogodbo z Real Madridom do konca življenja, bi to storil kar zdaj," je navijače belega baleta še pomiril Cristiano.

Komentarjev 1
  • Zvonko Ivanov 17:10 17.september 2011.

    dokler bo Ronaldo igrau za real, bodo Realova vrata zelo odaljeni od barce!