Šport > Nogomet
22 ogledov

Ronaldo z mojstrovino osmešil branilca

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo je na prijateljski tekmi med Portugalsko in Belgijo osmešil branilca Jasona Denayerja.

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je bil prvo ime na poti do zmage njegove reprezentance, ki je na pripravljalni tekmi za Euro 2016 premagala Belgijo (2:1).

Varovanci domačega stratega Fernanda Santosa so z golom Nanija povedli v 20. minuti, še pred koncem prvega polčasa pa je prednost povišal napadalec Real Madrida. Končni rezultat je v 62. minuti s častnim golom za gostujočo reprezentanco postavil Romelu Lukaku.

Ronaldo je bil na stadionu v Leirii odlično razpoložen in že v deseti minuti srečanja pokazal svoje izjemne nogometne veščine. V napadu portugalske izbrane vrste se je najprej poigral z enim, nato pa še z drugim belgijskim branilcem, ki je rojaku želel priskočiti na pomoč. Ronaldova mojstrovina je Portugalcem prinesla dve lepi priložnosti za gol, ki pa ju njegovi soigrali niso izkoristili.

Prvi zvezdnik domače reprezentance je bil dobro razpoložen že pred tekmo, ko je med raztezanjem svojim soigralcem pokazal nekaj vročih plesnih gibov.

Portugalec se je v letošnji sezoni večkrat znašel v nemilosti Realovih navijačev, ki jih je dodatno podžgal z nepremišljenimi izjavami na račun svojih soigralcev. Nekdanji nogometaš belega baleta, Kaká, ki je z Ronaldom igral od leta 2009 do 2013, meni, da si trikratni dobitnik zlate žoge zasluži več spoštovanja.

''Cristiano je odličen igralec. Ne govorim samo o njegovi kvaliteti, temveč vsem, kar je naredil za Madrid. Želim si, da bi meli navijači več spoštovanja do njega. Občasno slišim žvižge, kar ni dobro po vsem, kar je naredil za klub,'' je povedal Brazilec in dodal: ''Predlagam mu, da ostane v Madridu. Kar se je zgodilo z njim in njegovim imenom, je v veliki meri posledica tega, da je igral za Real Madrid.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.