Šport > Nogomet
28 ogledov

Ronaldo zahteval nepredstavljivo

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo si je na tekmi z Athletic Bilbaom privoščil nerazumljivo potezo, ki je zmedla navijače madridskega Reala.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo beleži najslabši ligaški uvod po prestopu k Real Madridu, saj je v devetih krogih španske La Lige dosegel le dva zadetka.
Prvi zvezdnik ekipe se tudi na srečanju devetega kroga z Athletic Bilbaom ni vpisal med strelce, vendar so varovanci Zinedina Zidana kljub temu slavili (2:1) in se zavihteli na vrh ligaške lestvice. Galaktiki imajo točko prednosti pred Sevillo in dve pred Barcelono.

Real je na srečanju z Athleticom povedel v sedmi minuti, ko se je med strelce vpisal Karim Benzema, v 27. minuti pa je za izenačenje poskrbel Sabin Merino Zuloaga. Domači so na zmagoviti zadetek morali čakati vse do 83. minute, ko je končni izid posavil Alvaro Morata.

Zadetek španskega napadalca pa ni bil pogodu prvemu zvezdniku kraljevega kluba, ki si je očitno želel na vsak način doseči zmagoviti gol. Ronaldo je v znak protesta dvignil roko, kot da bil želel sodniku sporočiti, da je bil njegov klubski soigralec v prepovedanem položaju! Kasneje se je nogometašem Reala pridružil pri slavju zadetka, po zaslugi katerega so prevzeli vodstvo v točkovanju letošnje sezone.

Ronaldo se pretežni del svoje kariere srečuje z očitki, da je individualist, ki svoje uspehe ceni bolj kot uspehe ekipe. V preteklosti se je večkrat znašel na udaru zaradi reakcije po golu bodisi Garetha Bala bodisi Karima Benzemaja, še posebej takrat, kadar je bil tudi sam v dobrem položaju za strel.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 17:54 24.oktober 2016.

    A je kaj narobe s tem , da je priznal ofsajd ?