Šport > Nogomet
24 ogledov

Ronaldo: Zakaj jaz? Od**bi!

cristiano ronaldo Profimedias
Cristianu Ronaldu ni bilo pogodu, ko ga je trener Real Madrida v 79. minuti tekmi na San Mamesu potegnil na klop.

Real Madrid je v 29. krogu La Lige na gostovanju premagal Athletic Bilbao (1:2) in drugouvrščeni Barceloni pobegnil na pet točk razlike.

Galaktikom sta tri točke zagotovila Karim Benzema in Casemiro, edini zadetek za domače pa je na stadionu San Mames prispeval Aritz Aduriz.

Trener gostujoče ekipe Zinedine Zidane je v 79. minuti opravil menjavo, ki je razhudila njegovega prvega zvezdnika. Namesto Cristiana Ronalda je v igro vstopil Isco, kar pa je Portugalca tako razjezilo, da je ob prihodu na klop psoval trenerjevo odločitev.

''Zakaj jaz? Od**bi,'' Ronaldove besede prenaša Gol TV

Portugalec in Zidane sta si segla v roke, neuradno pa se govori, da naj bi bil Ronaldo jezen na Garetha Bala.

Po pisanju španskega spletnega portala Donbalon.com je bil napadalec prepričan, da bi moral zelenico zapustiti Valižan. ''Bale je pomagal vse do zadnje žoge,'' je namigovanja ovrgel Zidane.

Kakorkoli že, francoski strateg na klopi madridskega velikana je po tekmi dejal, da Ronalda ni menjal prvič in prav gotovo ne zadnjič. ''Cristiano? Nič posebnega. Vsake toliko ga lahko zamenjam. Zadovoljen je bil s svojo predstavo in vesel, da smo zmagali. Naredil je veliko, tako kot Gareth, Karim in vsi ostali,'' je zatrdil Zidane.

San Mames ostaja eno od redkih nogometnih prizorišč, kjer se Ronaldu še ni uspelo vpisati med strelce. Na sobotni tekmi se je proslavil v vlogi podajalca, saj je asistiral pri obeh zadetkih vodilne ekipe španskega prvenstva.

Komentarjev 1