Šport > Nogomet
22 ogledov

Ronaldo: "Zakaj kritizirajo mene in ne laserjev?"

cristiano ronaldo bosna portugalska EPA
Cristiano Ronaldo je kometiral svoj srednji prst, pokazan gledalcem treninga v Zenici. "Na slabšem igrišču še nisem igral," je sicer dejal Ronaldo po tekmi z Bosno. Med tekmo, ko mu je žoga ob strelu odskočila, pa je zagrabil kos trave in zemlje ter jo vrgel ob tla. Podjetni Bosanci so ta isti kos trave prodali za 5.000 evrov!

"Vsi me opravljajo, zanima pa me, zakaj ne kritizirajo tistih, ki so vame usmerjali laserje?" Se sprašuje Cristiano Ronaldo. "Tako so se obnašali oni in jaz sem se odzval na svoj način,“ je pojasnil Ronaldo, potem ko so nanj letele številne kritične osti, ker je spremljevalcem treninga portugalske reprezentance v Zenici pred dnevi pokazal srednji prst, ker so mu nagajali z

Ronaldov kos trave prodali za 5.000 €!

Zelenica na stadionu Bilino polje v Zenici je sicer v vse prej kot odličnem stanju, kar je v petek zvečer v prvem obračunu dodatnih kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu 2012 spoznal tudi Ronaldo. "Odigral sem veliko tekem, toda na slabšem igrišču še nisem igral. Česa takega nismo pričakovali," je bil po koncu srečanja med Portugalsko in Bosno in Hercegovino, ki se je končalo brez zadetkov, nezadovoljen zvezdnik Reala. Ronaldo je v enem trenutku, ko mu je žoga ob strelu odskočila, celo zagrabil kos trave in zemlje ter jo vrgel ob tla.

Podjetni Bosanci so vse skupaj izkoristili v svojo korist in ta isti kos zemlje in trave zelo hitro prodali. In to za kar 5.000 evrov. Seveda se postavlja vprašanje, če so prodali ravno tisti kos zemlje in trave, ki se ga je dotaknil CR7, a to na tem mestu niti ni pomembno …

VIDEO: Jezni Ronaldo

Komentarjev 3
  • halal 23:58 13.november 2011.

    derpe !!!

  • Nejc Roškar 12:38 13.november 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.

  • principiumnovum 06:43 13.november 2011.

    MESI, MESI!