Šport > Nogomet
3055 ogledov

Ronaldo znorel nad soigralci, očita jim vse mogoče

cristiano ronaldo
Po koncu madridskega derbija naj bi se v garderobi vnel prepir med nogometaši Real Madrida.

V slačilnici madridskega Reala naj bi se po remiju z Atlético Madridom (0:0), po katerem imata oba kluba že deset točk zaostanka za vodilno Barcelono, vnel prepir s Cristianom Ronaldom v glavni vlogi.

Po poročanju španskih medijev naj bi se Ronaldo verbalno znesel nad soigralci in trenerjem Zinedinom Zidanom. Glavne tarče besnega izpada naj bi bili Marco Asensio, Isco in Luka Modrić, piše Diario Gol.

Portugalec je soigralcem očital, da mu niso priskrbeli dovolj uporabnih žog v napadalni tretjini, prav tako pa naj bi moštvu zabrusil, da je zadnji, ki si zasluži kritiko zaradi slabših predstav ekipe.

Ronaldo je v osmih odiranih tekmah španskega prvenstva dosegel le en zadetek. Real Madrid se po 12. krogih nahaja na tretjem mestu lestvice, kjer ima deset točk zaostanka za katalonskim ponosom in šest za Valencio.

cristiano ronaldo karim benzema | Avtor: Epa Epa

Zidanu velike preglavice predstavlja dejstvo, da je enako število golov kot Ronaldo (1!) dosegel tudi njegov drugi napadalec Karim Benzema. To pomeni, da zvezdnika kraljevega kluba tvorita drugi najslabši napadalni dvojecc med 98 ekipami v najmočnejših petih evropskih ligah - La Ligi, Premier League, Ligue 1, Bundesligi in Serie A.

Slabši izkupiček sta zabeležila le napadalca Beneventa, ki se nahaja na zadnjem mestu italijanskega prvenstva in po 13 tekmah na računu nima niti ene točke.

Neymar in Edinson Cavani sta jih zabila 22 (PSG), Nabil Fekir in Mariano 20 (Lyon), Lionel Messi in Luis Suárez 17 (Barcelona), Robert Lewandowski in Thomas Müller 14 (Bayern München). Več golov od Ronalda in Benzemaja so zabili celo nekateri branilci, kot na primer Chelseajev Marcos Alonso (3).

Beli balet še nikoli ni imel v ospredju napadalnega para, ki bo v 12 tekmah dosegel samo dva gola.

Ronaldu precej bolje kaže v Ligi prvakov, kjer je s šestimi goli najboljši strelec skupinskega dela. Galaktiki so že prispeli na Ciper, kjer jih nocoj čaka tekma petega kroga z Apoelom. Špance je ob prihodu pričakala kopica navijačev.

Eden izmed njih si je s pretvezo, da je novinar, vtrl pot med predstavnike sedme sile, od koder se je s telefonom zapodil proti Ronaldu in poskušal pridobiti selfie. Agresiven pristop se mu ni obrestoval, saj so ga varnostniki preprosto odvlekli stran, medtem ko je Portugalec nadaljeval svojo pot.


 

Komentarjev 3
  • porko2 12:46 21.november 2017.

    Sevilla je na 5. mestu, na drugem je Valencia. Kaj pri tem Žurnalu so sami Loleki?

  • Alojz Kokot 11:59 21.november 2017.

    Ronaldo je v osmih odiranih tekmah španskega prvenstva dosegel le en Več na: https://www.zurnal24.si/sport/nogomet/ronaldo-znorel-nad-soigralci-krivdo-zavraca-300606 - www.zurnal24.si A ZDAJ PA ŽE ODIRAJO TEKME??????

  • perhan63 09:38 21.november 2017.

    kaj češ jokica na kubik..