Šport > Nogomet
33 ogledov

Ronaldov sin se norčuje iz očeta

cristiano ronaldo Instagram
Portugalski napadalec je drugi zadetek na derbiju Reala in Atlética proslavil na prav poseben način. Tvitosfera mu ni ostala dolžna.

Prvi zvezdnik madridskega Reala je na derbiju 12. kroga španskega prvenstva trikrat premagal Jana Oblaka in število doseženih golov proti mestnemu tekmecu povišal na 18.

Ronaldo je drugi zadetek na tekmi dosegel z enajstih metrov, po uspešno izvedenem kazenskem strelu pa je stekel do kamere in pokazal svoj najnovejši način proslavljanja zadetka. Marsikdo se je ob tem spraševal, kaj je želel sporočiti, tvitosfera pa je postregla s kopico šal na njegov račun.


Med tistimi, ki so si privoščili enega najboljših nogometašev vseh časov, je bil tudi njegov šestletni sin 'Christianinho', ki je skupaj s prijatelji imitiral gesto slavnega očeta. Ronaldo je vse skupaj pospremil z objavo na Instagramu, kjer je zapisal: ''Fantje se norčujejo iz mene.''

 

The boys make fun of me

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 20, 2016 at 8:06am PST



Na dan pa prihajajo tudi nove informacije, zakaj sta si med madridskim derbijem v lase skočila Ronaldo in Koke. ''Koke me je ozmerjal s ped**m,'' je klubskim kolegom potožil nogometaš Reala. ''Rekel je, 'ti si ped*r'. Odvrnil sem, ja, peder, a zelo bogat, cepec,'' je dodal Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.