Šport > Nogomet
229 ogledov

Ronaldov tesen prijatelj mora za zapahe

Badr Hari, Cristiano Ronaldo Facebook
Maroški kickboksar Badr Hari, znan kot dober prijatelj nogometnega zvezdnika Cristiana Ronaldo, bo moral v zapor.

Maročan nizozemskih korenin Badr Hari je bil spoznan za krivega v dveh primerih nasilnega vedenja v nizozemski prestolnici Amsterdam v letih 2011 in 2012.

Badr Hari, Cristiano Ronaldo | Avtor: Thesun.co.uk Thesun.co.uk
Kickboksar, ki se je na družabnih omrežjih večkrat pojavila v družbi Cristiana Ronalda, je bil obsojen na dve leti zaporne kazni.

Hari se obravnane ni udeležil, zdaj pa se bo moral iz Maroka vrniti na Nizozemsko, kjer naj bi začel s prestajanjem kazni. Po napovedih naj bi za zapahi preživel šest mesecev, kar je po mnenju njegovega odvetnika ''nedoumljivo in nepojmljivo'', poroča Daily Mail. Pritožba na razsodbo ni mogoča.

Kickboksar je bil spoznan za krivega dveh fizičnih napadov, ki sta se zgodila v Amsterdam Areni oziroma enem od nizozemskih nočnih lokalov, kjer naj bi z razbitim steklom poškodoval lastnika in podjetnika Jimmyja Wooja.

Hari se je širši svetovni javnost predstavil po tem, ko so se pojavila namigovanja, da sta z Ronaldom več kot le prijatelja. Zvezdnik madridskega Reala je Harija večkrat obiskal v Maroku, s čimer je ujezil predsednika španskega nogometnega velikana Florentina Péreza. Ta mu je celo prepovedal pogoste obiske severnozahodne Afrike, kamor se je portugalski napadalec večkrat odpravil z zasebnim letalom.

Vse to je botrovalo govoricam, da sta Ronaldo in Hari v gejevskem razmerju. Olje na ogenj so prilile fotografije, ki jih je Hari objavil na družabnih omrežjih.

''Ronaldo štirikrat na teden leti v Maroko, da se pocrklja s svojim prijateljem,'' je nogometašu takrat očital eden od francoskih medijev, a Ronaldo obtožb ni želel komentirati.

Komentarjev 1
  • matermila 13:41 08.februar 2017.

    Saj se mu na faci vidi da je topli.