Šport > Nogomet
108 ogledov

Ronaldova družina večja za dva člana

cristiano ronaldo sin cristiano mlajši
Cristiano Ronaldo naj bi postal oče dvojčkov, punčke Eve in fantka Matea, poročajo portugalski mediji.

Portugalski superzvezdnik je postal oče dvojčkov Eve in Matea, ki ju je zanj donosila nadomestna mati, je poročala portugalska televizijska mreža SIC. Uradne potrditve s strani nogometaša ali njegovega tabora še ni.

Ronaldo je trenutno v romantični zvezi z Georgino Rodriguez, o kateri so v zadnjem času krožile govorice, da je prav ona noseča z dvojčkoma, po najnovejših informacijah pa naj bi Ronaldova otroka donosila nadomestna mati iz Združenih držav Amerike. 

Nogometni as ima že enega sina, Cristiana ml., ki se je rodil 17. junija 2010. Ronaldo nikoli ni razkril identitete njegove matere, potrdil pa je, da ima nad otrokom polno skrbništvo.

Zvezdniku Real Madrida gre v zadnjem času res vse kot po maslu, in to tako v profesionalnem kot zasebnem življenju. Po naslovu prvaka španske La Lige in zgodovinski lovoriki v Ligi prvakov ima zdaj še en razlog za veselje. Oziroma - bolje rečeno - dva.

 

Komentarjev 3
  • jozicamurn 17:15 11.junij 2017.

    Zgleda bolj kot da skriva svojo seksualno orientiranost oziroma da je tud on sam pripadnik združenih bolezenskih anomalij. Čisto vsi lgbtjevčki do sedaj so šli po isti poti, bili so prikazani kod mačo frajerji in postavljali so se skupaj z ...prikaži več zelo hot puncami. Na koncu je resnica prišla na dan in kar naenkrat so svetu odkrili da so "pedri/lezbijke" itd. V korist pa mu ne gre tudi to, da je plačal nekakšni prostitutki da v medije poda novice o domnevnem posilstvu z njegove strani, potem pa gre tja v Afriko k "prijatelju" bokserju ali kaj je že. Čudno.

  • Gigiiinjo 15:07 11.junij 2017.

    človek je več z sinom kot z nogometom dragi moj. treba malo pobrskat.

  • MihaPu 13:44 11.junij 2017.

    Na svet mu je podala otroke nadomestna mati? Postavlja se vprašanje: 1.) Ali je on peder? 2.) Ali je peder^2 ? 3.) Kdo bo skrbel za otroke in kdo bo otrokom nudil očeta? Plačevati za otroka in potem ga nikoli ...prikaži večli več videti/obiskati, kakšno očetovstvo je to? Otroci bodo rastli brez očeta a polni denarja? Sprijenost. Tale Ronaldo več nima zdrave pameti.