Šport > Nogomet
1 ogledov

Ronaldova Irina ni želela razrezati dresa Lea Messija

Irina Shayk Šajk Grčija novinar Messi škarje MTV Reševalni pas/Twitter
Grškemu novinarju ni uspelo priti do senzacije, potem ko je skušal na zabavi televizije MTV v Atenah skupaj s spremljevalko Cristiana Ronalda, Rusinjo Irino Šajk, razrezati dres Lionela Messija. Lepa vzhodnjakinja je novinarju dejala, da mora dres uničiti sam.

"Jaz sem pristaš (Cristiana) Ronalda. Želim si razrezati tole. Zdaj," je grški novinar na zabavi MTV v Atenah dejal Irini Šajk, a je ona namesto ponujenega dresa Lionela Messija želela postriči njegove lase, kasneje pa mu dejala, naj dres razreže sam, kar je tudi storil.

Spremljevalka Cristiana Ronalda, velikega rivala Barceloninega asa Messija, je kasneje dejala, da ji je v veliko čast priti v Grčijo, kjer so kljub veliki gospodarski krizi po njenem mnenju ljudje neverjetno dobro razpoloženi in pozitivni.

"Moški mora biti pravi moški, mora slediti ženski, ji kupiti rože. Rusinje se rade pustijo razvajati. Mora imeti tudi dober smisel za humor," pa je še opisala svojega idealnega partnerja, ki ga je očitno našla v zvezdniku Reala Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.