Šport > Nogomet
225 ogledov

Ronaldovo dekle še drugič ob službo

Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo, EPA
Georgina Rodriguez, izbranka portugalskega napadalca Cristiana Ronalda, je še drugič v nekaj mesecih ostala brez dela.

Zveza z najbolj priljubljenim nogometnim zvezdnikom na svetu ima številne prednosti, a tudi slabosti. To je na svoji koži občutila izbranka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez, ki je zaradi zveze z napadalcem Real Madrida tarča vse večje medijske pozornosti.

Nekdanja varuška je bila v zadnjem času aktivna v modni industriji, po dveh neuspelih poskusih za prodajnim pultom pa se bo zdaj poskušala uveljaviti na modnih brveh.

Rodriguezova je morala zapustiti svoje delovno mesto v trgovini blagovne znamke Prada, saj se je v njeni neposredni bližini vseskozi trlo paparacov in novinarjev. Nekateri med njimi so se v želji, da bi pridobili kakršnekoli informacije, celo izdajali za stranke in tako oteževali poslovanje trgovine.

Poleg predstavnikov medijev so v trgovino zahajali tudi naključni navijači, ki so se želeli fotografirati z Ronaldovim dekletom.

Rodriguezova je imela zaradi zveze s slavnim nogometašem težave že lanskega decembra, ko je po pogovoru z nadrejenimi ostala brez službe v trgovini blagovne znamke Gucci. Tudi v tem primeru so se šefi zbali, da bodo trume novinarjev in fotografov odgnale njihove slavne stranke, zato so dekle preprosto odslovili. Zdaj se namerava posvetiti manekenski karieri, obenem pa se pripravlja na rojstvo dvojčkov, ki jih bo Ronaldu donosila nadomestna mati.

Ronaldu grozi kazen

Georgina je z delom v Pradini trgovini zaslužila 1200 evrov na mesec, kar je kaplja v morje v primerjavi z bajnimi zaslužki napadalca Real Madrida. Upamo si trditi, da jima izguba dohodka ne bo povzročala velikih preglavic.

Precej več preglavic pa bo imel Real Madrid, če bi vodstvo španske nogometne zveze naknadno kaznovalo Ronalda in mu preprečilo nastop na prihajajočem ligaškem El Clásicu.

Portugalec je namreč v zaključku madridskega derbija, na katerem je znova blestel Jan Oblak, ugovarjal glavnemu sodniku, zato nekateri španski mediji pozivajo h enaki kazni, kot jo je zaradi žalitev na račun delilca pravice dobil Lionel Messi. Ta bo počival kar štiri reprezentančne tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.