Šport > Nogomet
1 ogledov

Ronaldu prekipelo: Pustite me pri miru!

cristiano ronaldo Profimedias
Prvi zvezdnik Real Madrida je predstavnike sedme sile pozval, naj ga pustijo pri miru in se prenehajo vtikati v njegovo zasebno življenje.

Cristiano Ronaldo je z objavo na družabnem omrežju Twitter nagovoril svoje navijače in medijem zabičal, naj ga že končno pustijo pri miru. Portugalski napadalec je v letošnji sezoni zabil 61 golov na 54 tekmah, a kljub temu ostal brez vidnejše lovorike bodisi na domačih bodisi na evropskih nogometnih zelenicah.

V zadnjih dneh je bilo prelitega ogromno črnila o razpadli zvezi med Ronaldom in manekenko Irino Shayk, za nameček pa so zvezdnika fotografirali, kako je med počitnikovanjem v Nici uriniral na ulici, pri čemer so ga zasačili policisti. ''Živjo, navijači,'' je začel Ronaldo. ''To sporočilo je za vas. Hvala vam za vašo podporo. Bilo je težko leto, a vi ste mi vedno stali ob strani. Pokazali ste, da ste zvesti.''

''Tukaj počivam, moj otrok je za mano v bazenu. Prišlo mi je na misel, da bi posnel ta video. Ne vem, zakaj, ne sprašujte me, zakaj. Z mediji se ne pogovarjam. Nikoli ne govorim o mojem zasebnem življenju.''

''V zadnjih nekaj tedni so me mediji poskušali očrniti; da imamo novo dekle, dan za dnem, da počnem to ali ono. Pustite me pri miru. Pustite mi, da opravljam svoje delo, tako kot to počnem vsako leto. Ne poskušajte uničiti moje javne podobe, ker se to ne bo zgodilo. To sporočilo je za vas. Skupaj smo dan za dnem, mesec za mesecom, leto za letom. Hvala, fantje,'' je sporočil najboljši strelec španskega prvenstva.

Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:36 06.junij 2015.

    Od vseh fusbalpreseratorjev mi gre najbolj na prostato ravno pederajsek,saj za vsak drek joka,ko otrok,ki ne dobi sladoleda v slaščičarni!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:07 06.junij 2015.

    "Ne poskušajte uničiti moje javne podobe, ker se to ne bo zgodilo"Zveni obupano. Sicer pa sam si si izbral kariero, ki vključuje obdanost z novinarji in javno življenje. Sam si vedel da se novinarji v vse vtaknejo pa si ...prikaži več si vseen izbral to službo. Pač obnaši se normalno pa boš prikazan normalno. Mediji si iz svojega zornega koga razlagajo stvari ampak ne morjo si pa izmišljevat stvari..na teb je kaj bojo lahko prikazal. Najlaži je pa odgovornost za svoja dejanja dajat na druge.....otroško.