Šport > Nogomet
13 ogledov

Rooney: "Pepe – kakšen idiot!"

Wayne Rooney Reuters
Sredin El Clásico na Santiagu Bernabéu je bil spet dogodek, ki je močno presegel okvir Španije. Obračun med Realom Madridom in Barcelono so si ogledali tudi številni zvezdniki nogometa, kot denimo Wayne Rooney, ki je branilca Pepeja prek Twitterja označil za "idiota".

"Pepe, kakšen idiot. Včasih te ljudje res razjezijo," je prek Twitterja sporočil Wayne Rooney, napadalec Manchestra Uniteda, ki je z Otoka tudi tokrat spremljal obračun obeh španskih gigantov. Angleškega reprezentanta je portugalski branilec razjezil z novo grobo predstavo, v kateri je med drugim pohodil Lionela Messija in simuliral poškodbo po neobstoječem kontaktu. Po zmagovitem golu Kataloncev je še Rooney še dodal: "Haha. Pepe si je zaslužil ta gol."

Real znova na kolenih: Barça slavi sredi Madrida

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

Rooneyjev kolega v angleški reprezentanci, poškodovani vezist Arsenala Jack Wilshere, je med tekmo pohvalil Andrésa Iniesto, zanj najboljšega igralca zvezne vrste na svetu. "Iniesta je nor ... Najboljši vezist na svetu! Po mojem mnenju ... Način, na katerega gre mimo igralcev! Spominja me na Gazzo! (Paula Gascoigna, op. a.)," je zapisal Wilshere in se še obregnil ob "slabo" potezo Pepeja.

"Nisem videl, kaj je storil Pepe. Moram si ogledati posnetek. Sicer pa je Pepe opravil veliko dela za ekipo, ampak nisem videl, ali se je kaj zgodilo. Če je bilo namerno, sledi kazen,” je bil po tekmi odločen José Mourinho.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.