Šport > Nogomet
1236 ogledov

Rooney pred podpisom z Unitedom, a ne iz Manchestra

Wayne Rooney Manchester United EPA
Nekdanji angleški reprezentant Wayne Rooney se bo po poročanju angleških medijev iz Evertona preselil v ZDA.

Wayne Rooney naj bi kariero nadaljeval v dresu ameriškega prvoligaša DC Uniteda. Nekdanji zvezdnik Manchestra Uniteda naj bi se z novim klubom dogovoril za več dve letno pogodbo, dobil pa bo 11 milijonov evrov.

Angleški mediji napovedujejo, da je Rooney že v Združenih državah Amerike, kjer bo sklenil dogovor o 30 mesečnem sodelovanju z Unitedom iz Washingtona, ki igra v severnoameriški profesionalni nogometni ligi MLS.

Dvaintridesetletnik bo po 10. juliju, ko se bo onstran Atlantika začne poletni prestopni rok, postal najbolje plačani nogometaš v zgodovini DC Uniteda.

Rooney je z 208 goli drugi najboljši strelec angleškega prvenstva premier league, boljši od njega je le Alan Shearer (260).

Osvojil je pet naslovov angleškega prvaka, tri ligaške pokale, en pokal FA in evropsko ligo prvakov leta 2008.

Komentarjev 2
  • Eva_Halley 17:10 28.junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki je pripravljen narediti enostavno samostojno delo za 2h-5h vsak dan iz vaše dnevne sobe in hkrati ustvarjati dragocen dohodek ... ...prikaži več Potemm je ta delovna priložnost za vas ... Za več podrobnosti .... >>>>>>>> www.WebJob8.Com