Šport > Nogomet
27 ogledov

"Rooney, ti si idiot!"

Wayne Rooney verjetno precej razmišlja o svojem ravnanju. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
S temi besedami je angleški tabloid The Sun opisal reakcijo angleškega selektorja Fabia Capella, potem ko je videl Wayna Rooneya s cigaretom v roki in "tisto stvarjo" v roki.
Robinson zavrnil povabilo
Nekdanji angleški reprezentančni vratar Paul Robinson ne bo več branil vrat Anglije. Potem ko ga selektor Fabio Capello ni uvrstil v moštvo za nedavno svetovno prvenstvo v Južnoafriško republiko, je 30-letni vratar Blackburna zdaj zavrnil povabilo za prijateljsko tekmo z Madžarsko 11. avgusta na Wembleyju.

Dogodek se seveda nanaša na veseljačenje največjega zvezdnika Manchester Uniteda in angleške reprezentance med njegovim sicer povsem zasluženim dopustom. Angleškega selektorja Fabia Capella naj bi početje Wayna Rooneya tako razbesnelo, da komaj čaka na ponedeljkov zbor reprezentance, ko naj bi zvezdnika pošteno oštel zaradi njegovega nešportnega obnašanja izven igrišča. Anglijo v sredo na Wembleyu čaka prijateljski obračun z Madžarsko. Rooney, ki je šele dobro začel trenirati s soigralci pri Unitedu, pa se verjetno ne bo naigral.

"Fabio je pobesnel, ko je videl fotografije na katerih Wayne Rooney iz nočnega kluba prihaja ob pol šestih zjutraj. Pred očmi se mu je zmračilo, ko je videl, da največja angleška nogometna zvezda urinira in kadi v javnosti, kar je nesprejemljivo in to mu bo povedal v obraz,“ je odkril neimenovan vir iz angleške zveze in še dodal: "Rooney se mora zavedati, da so te fotografije obšle svet, kar kvari ugled angleškega nogometa in reprezentance. In trenutek ne bi mogel biti slabši – po razočaranju na svetovnem prvenstvu, kjer je Rooney odigral pod pričakovanji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.