Šport > Nogomet
23 ogledov

Rooney z opravičilom navijačem

Wayne Rooney po blagodejnem sredinem zadetku. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Wayne Rooney je prekinil medijski molk in o svojih zloglasnih pripetljajih v zvezi z (ne)odhodom iz kluba spregovoril za angleški The Guardian.

"Vsi so bili prepričani, da bom odšel v Manchester City, jaz pa na to nisem niti pomislil. Če bi odšel, bi bila moj cilj tujina," je dejal Wayne Rooney, ki se je opravičil navijačem: "Poigraval sem se z njihovimi čustvi. Želim si uspeha na Old Traffordu. Če bi zapustil moštvo, bi bila to največja napaka. Navdušen sem, ker sem ostal. Nekatere zvezde so odhajale, vendar v drugih ekipah niso več igrale tako kakovostno."

Potem ko je obljubil novo zvestobo rdečim vragom, so mu ti zagotovili kar 14 milijonov evrov na sezono. "Dohodki zame niso bili pomembni. Najbolj važno je, da smo se dogovorili," je dejal Rooney, ki je v sredo zabil gol Glasgow Rangersom. "Ta zadetek mi veliko pomeni. Znano je, da mi je pri srcu Celtic, dati gol njegovim največjim rivalom pa je sijajno. Vendar me še vedno muči dejstvo, da že osem mesecev nisem zabil gola iz igre."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.