Šport > Nogomet
21 ogledov

Rooney že proti Bayernu

Rooneyjev gleženj se hitro celi. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Napadalec Manchester Uniteda Wayne Rooney naj bi po poškodbi senzacionalno nastopil že na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov proti Bayernu, poročajo nekateri angleški mediji.

Wayne Rooney se je poškodoval na prvi tekmi v Münchnu, kjer je zabil tudi edini zadetek za Manchester United, ki je proti Bayernu izgubil z 1:2.

Trener rdečih vragov Alex Ferguson pravi, da bo angleški reprezentant zaigral, ko bo nared po poškodbi gležnja, ki pa se hitro celi. Rooney, ki so mu po črnem scenariju napovedovali, da bo z nogometnih zelenic odsoten šest tednov, je že konec tedna poganjal pedala kolesa. Angleški Telegraph piše, da naj bi se Rooney vrnil do mestnega derbija s Cityjem, 17. aprila, a naj bi na Old Traffordu vladal tako velik optimizem, da ga nekateri na igrišču pričakujejo že v sredo na povratni četrtfinalni tekmi lige prvakov.

Koliko Rooney manjka četi Alexa Fergusona, je bilo vidno na derbiju angleškega prvenstva, ko je Chelsea na Old Traffordu slavil zmago z 2:1 in rdečim vragom prevzel vodstvo na lestvici Premier lige. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.