Šport > Nogomet
12 ogledov

Rooneyju 200.000 € tedensko

Wayne Rooney je dejal, da mu je žal. Iskrenost ali oportunizem? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko se je zgodil dramatični preobrat v retoriki Wayna Rooneyja in se je ta odločil nastopati v majici Manchester Uniteda, se je opravičil Alexu Fergusonu in soigralcem. Ostaja za kar 200 tisoč evrov na teden.

Po nekaterih informacijah z Otoka je Wayne Rooney z novo pogodbo postal najbolje plačani nogometaš Manchester Uniteda vseh časov. Zaslužil naj bi kar 180 tisoč funtov na teden, kar je več kot 200 tisoč evrov.

Sir Alex Ferguson je potrdil, da se je Rooney njemu in soigralcem opravičil za povzročitev tako stresnega tedna, kot je bil iztekajoči se. Napadalec rdečih vragov je namreč ponavljal, da si želi oditi iz kluba, naposled pa v petek podpisal novo petletno pogodbo.

"Wayne se je opravičil meni in soigralcem. Mislim, da se bo tudi navijačem, kar se mi zdi pomembno. Dogodki zadnjih dni so nas vse prizadeli, vendar sem prepričan, da je velika odlika, če se ljudje, ki spoznajo, da so se zmotili, opravičijo. To se pač dogaja, posebej pri mladih," je bil razumevajoč Sir Alex in dodal: "Zdaj je naša naloga, da bomo Rooneyja spet videli na igrišču igrati tako, kot zna, in kot vemo, da zna." Rooney se je sicer "nenadoma“ premislil po pogovoru z vodilnimi možmi kluba. Ali je šlo le za navijanje cene, pa je vprašanje, ki si ga postavljajo mnogi poznavalci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.