Šport > Nogomet
7 ogledov

Rooneyju grozijo s smrtjo

Wayne Rooney Žurnal24 main
Besni navijači Manchester Uniteda so obsedali hišo Wayna Rooneyja in mu v primeru prestopa k mestnemu tekmecu Manchester Cityju grozili celo s smrtjo.

Zgodba okoli odhoda napadalca Manchester Uniteda Wayna Rooneyja je dobila nov epilog. V četrtek zvečer je morala pred njegovo hišo posredovati policija, potem ko so mu navijači rdečih vragov pod oknom skandirali: "Če prestopiš v City, boš umrl."

Rooney, ki na glas razmišlja o odhodu z Old Trafforda, je s tem izzval bes navijačev. Napadalec ni zadovoljen s tem, da klub po njegovem mnenju nima ambicij, da bi pripeljal zveneča imena in okrepil ekipo, spet drugi trdijo, da Rooney ni zadovoljen s svojo plačo. Navijači so že na tekmi proti Bursasportu razvili transparente in vzklikali proti Rooneyju, zdaj pa se jih je okoli 30 zbralo še pred njegovo hišo. Skriti so bili pod kapucami in maskami nekdanjega nogometaša Man Uniteda Erica Cantonaja, po prihodu policije pa so se umaknili. Rooney naj bi bil med incidentom v hiši, a v stiku z razjarjenimi navijači ni bil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.