Šport > Nogomet
18 ogledov

Rosell obljublja Fabregasa

Francesc Fabregas Sergio Busquets Liga prvakov četrtfinale Reuters
Kandidat za predsednika Barcelone Sandro Rosell naj bi imel po pisanju angleškega Daily Maila pripravljenih 56 milijonov evrov za Cesca Fabregasa. Benzema naj bi odšel na posojo v Man United.

Angleški Daily Mail je v javnost spravil novico, ki bo zagotovo razveselila vse navijače Barcelone. Kandidat za predsednika katalonskega giganta Sandro Rosell naj bi namreč po pisanju omenjenega medija pripravljal kar 56 milijonov evrov za nakup izgubljenega sina Cesca Fabregasa. Odlični vezist je z rosnimi 16. leti zapustil rodno Barcelono in okrepil londonski Arsenal. Želja vseh, ki jim srce bije za Barcelono pa je, da bi se Fabregas vrnil domov. Nekaj takih poskusov smo že videli. Odgovor, ali bo Rosellov uspel v nasprotju z ostalimi, nam bo podala prihodnost. Seveda pa je mogoče tudi to, da je Rosell nakupa Fabregasa obljubil le zaradi boljšega izhodišča pred prihajajočimi junijskimi volitvami. Rosell naj bi se sicer zanašal predvsem na dobre odnose s Fabregasom in njegovo družino.

Benzema na posojo v United
Še en angleški medij The Mirror poroča, da naj bi se Manchester United zanimal za Realovega Karima Benzemaja. Mladi Francoz se v Madridu ni najbolje znašel. Ob tem pa ima v konici napada belega baleta izjemno konkurenco. Za nekdanjega dragulja Lyona je zanimanje tako pokazal škotski lisjak na klopi rdečih vragov Alex Ferguson. Benzema naj bi v konici napada zamenjal Bolgara Dimitarja Berbatova. Če bo res prišlo do dogovora, bo Benzema na Otoku sprva igral kot posojen igralec, nato pa naj bi imel Manchester priložnost, da ga odkupi od Reala. Zanimanje za usluge 22-letnika naj bi med drugimi pokazal tudi Milan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.