Šport > Nogomet
26 ogledov

Rostov ogorčen nad ponudbo neznanca

zlatan ibrahimović EPA
Neznani moški je pripravljen plačati 3000 dolarjev, da bi svojega sina med gostovanjem rdečih vragov kar se da približal Zlatanu Ibrahimoviću.

Kako daleč so nekateri pripravljeni iti, da bi doživeli nekaj trenutkov slave v soju zvezdnikov, je pokazal primer iz ruskega Rostova. Tamkajšnji nogometni klub je sporočil, da jim je neznanec ponudil 3000 dolarjev, če bi njegovemu sinu omogočili, da bi pred tekmo evropske lige na igrišče stopil kot spremljevalec zvezdnika Zlatana Ibrahimovića.

Šved bo v dresu Manchester Uniteda gostoval v osmini finala Evropske lige, neznan navijač pa je menil, da bo s 3000 dolarji podkupil vodstvo kluba in s tem omogočil svojemu sinu, da bo, kot je običaj pred tekmami, ko igralci pridejo na igrišče v spremstvu otrok, prišel povsem blizu enemu največjih zvezdnikov na svetu.

"Nekateri res mislijo, da si lahko dovolijo vse. Poklical nas je neznanec in ponudil 170.000 rubljev, če bo lahko njegov sin spremljevalec Ibrahimovića," se je jezil predstavnik kluba Ivan Bodilevski. Dodal je, da v njegovem klubu nikoli niso sprejemali denarja oziroma kakšnih drugačnih podkupnin v zameno za to, da bi izbrali določenega otroka za vlogo spremljevalca nogometašev.

Rostov, kjer igra tudi slovenski reprezentant Miha Mevlja, si je napredovanje v evropsko ligo priboril s presenetljivo zmago proti Bayernu ob koncu skupinskega dela Lige prvakov, v prvem krogu evropske lige pa je nato s skupnim izidom 5:1 odpihnil praško Sparto.

Prva tekma med Rostovom in Manchester Unitedom bo v Rusiji naslednji teden, povratna pa v Manchestru 16. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.