Šport > Nogomet
60 ogledov

''Rudolf'' mu je ukradel parkirno mesto

César Azpilicueta EPA
Branilec Chelseaja se je pripeljal na trening aktualnega angleškega prvaka in presenečeno ugotovil, da je nekdo zasedel njegovo parkirno mesto.

Nogometaši Chelseaja kljub katastrofalnemu uvovu v letošnjo sezono niso izgubili smisla za humor, kar je na svoji koži občutil španski reprezentant César Azpilicueta.

Branilec je postal tarča božično obarvane potegavščine s strani nogometašev londonskega velikana, ki so na mesto, namenjeno njegovemu jeklenemu konjičku, privezali severnega jelena.

Azpilicueta jim komične domislice ni zameril, temveč je vse skupaj ovekovečil z objavo na Twitterju.

''Moje pakirno mesto je bilo danes zasedeno,'' je zapisal na družabnem omrežju.

Medtem ko v Chelseaju, kot kaže, že vlada praznično razpoloženje, pa so občutki ob pogledu na lestvico vse prej kot veseli. Aktualni prvaki se namreč nahajajo šele na 14. mestu, potem ko so v uvodnem delu sezone zabeležili vsega štiri zmage, tri remije in kar sedem porazov.

Londončni imajo debelih 10 točk zaostanka za Tottenhamom, ki ima na petem mestu premierligaške razvrstitve še zagotovljeno mesto na evropskih tekmovanjih v prihodnji sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.