Šport > Nogomet
11 ogledov

Rusi iščejo reprezentante po spletu

Guus Hiddink se bo morebiti preselil v Turčijo. (Foto: Reuters) Reuters
Ruski nogometni navijači kljub porazu Rusije proti Sloveniji in zamujene priložnosti za nastop na svetovnem prvenstvu v JAR niso izgubili smisla za humor. Reprezentante iščejo kar po spletu.

Iskanja novih reprezentantov so se lotili kar prek svetovnega spleta, zahteve za vpoklic v ekipo pa niti niso tako visoke. Na spletni strani ruskega mesta Novosibirsk so se duhoviteži spomnili iskati nove člane zbornaje komande. Vsi zainteresirani morajo znati spraviti žogo v gol, obvladati petje ruske himne, poznati nogometna pravila in se ne smejo pretepati. Hkrati naj interesenti ne bi pili alkohola in kadili.

"Včasih (morda trikrat ali štirikrat na leto) boste igrali v tujini, stroške prevoza krijete sami. Če boste zmagali, vam bo čestital predsednik, dobili boste veliko denarja, morda tudi avtomobil," vabi spletni oglas k prijavi. "Če boste izgubili, ne dobite ničesar," še piše.

Za prijave so avtorji oglasa navedli neobstoječ naslov selektorja ruske reprezentance Guusa Hiddinka. Če bo v Rusiji sicer priljubljeni Nizozemec še trener moštva, pa zaenkrat še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.