Šport > Nogomet
6 ogledov

Rusi prileteli v Maribor

1/26
Žurnal24 main
Ruska nogometna reprezentanca je pozno popoldne priletela na mariborsko letališče. Ujeli smo jih v fotografski objektiv. "Sredina tekma bo dobra in izenačena," je ob prihodu dejal Guus Hiddink.

Ruski nogometaši so pozno popoldne prileteli v Maribor. Selektor ruske reprezentance Guus Hiddink je ob prihodu povedal: "Sredina tekma bo dobra in izenačena. Tudi v Moskvi je bila dobra tekma, a so Slovenci uspeli zadeti v zadnjih minutah, kar jim daje malo upanja. Mi smo dali na sobotni tekmi dva gola, možnost smo imeli, da bi jih dali še več, a jih nismo. Imeli so srečo, da so dali gol, zato bo ta tekma za obe strani napeta in zanimiva." Ali Rusi občutijo kaj pritiska, ko je še vse odprto? "Na vsaki mednarodni tekmi je nekaj pritiska za obe strani. Oni morajo zadeti, mi moramo zadeti. Vedno je pritisk. Slovenci imajo močno obrambo, kar so dokazali v kvalifikacijah, saj so dobili le štiri gole."

Ruska zveza je dobila 1.500 vstopnic, pojavljajo pa se že skrbi, kam bodo parkirali vsa zasebna letala, saj je na letališču prostora le za 13 letal. Oblasti ne pričakujejo večjih incidentov, ne izključujejo pa posameznih incidentov pijanih razgrajačev. Po naših informacijah naj bi se ruski igralci tudi bali nove gripe, zato naj bi pred tekmo v Ljudskem vrtu delili zaščitne maske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.