Šport > Nogomet
9582 ogledov

Rusi trdijo eno, Hrvatje odgovarjajo, da lažejo

dejan lovren Epa
Spor zaradi hrvaškega branilca.

Ruski mediji so zapisali, da se branilec Zenita iz Sankt Petrburga Dejan Lovren želi vrniti v klub, a da mu to z nasveti preprečujejo pri Nogometni zvezi Hrvaške.

Veliko tujih nogometašev je v zadnjih dneh sicer zapustilo ruske klube, pri Fifi so jim dovolili, da prekinejo pogodbe z dosedanjimi delodajalci in jih do konca sezone sklenejo drugje. Pri metaratings.ru so prepričani, da se Lovren po prihajajoči reprezentančni akciji želi vrniti na severozahod Rusije, a da pri hrvaški zvezi pritiskajo nanj, da tega ne stori.

"V Zenitu se zavedajo trenutnega položaja, a nanj ne morejo vplivati. V klubu trepetajo, da bi Lovren poslušal nasvete HNS in zavrnil vrnitev v SanktPeterburg," so pisanje Rusov povzeli pri index.hr.

Hrvaška zveza je kmalu zanikala navedbe ruskih medijev. "Seveda je popolna laž, da HNS Lovrenu ne dopušča vrnitve v Zenit. Tega zveza niti ne more storiti. Dejan bo, tako kot vselej do zdaj, sam sprejel najboljšo odločitev za njegovo kariero, pri HNS pa jo bomo, tako kot bi jo v primeru ostalih reprezentantvov, maksimalno podprli," se je odzval predstavnik za odnose z mediji pri HNS Tomislav Pacak.

Komentarjev 1
  • Avatar F16
    F16 20:25 15.marec 2022.

    Bolje imet dva tata kot enga Hrvata.